دو شنبه 1 خرداد 1391برچسب:, |
|
طرز تهیه شکر پاره |
 |
مواد لازم
آرد گندم 8 قاشق غذاخوري
خاك قند 6 قاشق غذاخوري
اير ميك 4 قاشق غذاخوري
مارگارين و يا كره 100 گرم
تخم مرغ 1 عدد (تقريباٌ يك قاشق مرباخوري براي روي شيريني جدا كنيد)
روغن مايع براي چرب كردن سيني به مقدار لازم
شكر 5/2 ليوان
آب 5/2 ليوان
آب ليمو 1 قاشق غذاخوري
فندق و يا بادام پوست گرفته 50 گرم
پيكينگ پودر 1 قاشق مرباخوري
طرز تهیه
آرد را الك كنيد . وسط آن را گود كنيد و تخم مرغ و خاك قند و پيكينگ پودر را بريزيد . با دست هم بزنيد . سپس مارگارين ( از نيم ساعت قبل در حرارت اطاق نرم شده باشد ) را به خمير اضافه كنيد . خوب ورز بدهيد . از خمير تكه هايي به اندازه تخم مرغ جدا كنيد و با كمك دست گرد و بعد پهنش كنيد . سيني را از قبل چرب كرده خميرها را با فاصله اي دو سانتي داخل سيني بچينيد روي آن ها زرده تخم مرغ بماليد . بادام ها را به وسط هر خمير كمي فشار دهيد . فر را كه از 10 دقيقه قبل آماده كرده سيني را وسط فر و در دماي 160 درجه سانتي گراد ( به مدت 30 دقيقه) بگذاريد تا شيريني ها طلايي رنگ شوند . براي درست كردن شربت شكر و آب را بجوشانيد . بعد از اين كه غليظ شد ، آب ليمو را به آن اضافه كنيد . چند دقيقه ديگر بجوشانيد و از روي گاز برداريد و بگذاريد سرد شود . شربت را روي شيريني داغ بريزيد . يكي دو ساعت صبر كنيد اگر شيريني شربت را خوب كشيد كمي ديگر روي آن شربت بريزيد . اين مواد براي 8 نفر در نظر گرفته شده است .
توجه : اين شيريني را معمولاٌ در عيدهاي مذهبي درست مي كنند .
نظرات شما عزیزان:
|
|
|
|
|